Redept heronderhandelt huurovereenkomst voor 3.300 m² namens FedEx in Ridderkerk

Redept heeft in opdracht van FedEx Express de huurovereenkomst van circa 2.700 m2 magazijn en circa 600 m2 kantoorruimte in Ridderkerk heronderhandeld.

Klompenmakerstraat 7, Ridderkerk

FedEx huurt het pand al sinds 2006 en Redept heeft marktconforme voorwaarden onderhandeld. Een nieuwe lange termijn huurovereenkomst is afgesloten, waarbij huurder en verhuurder afspraken hebben gemaakt over investeringen in duurzaamheidsmaatregelen.

Opdrachtgever

FedEx Corporation is ’s werelds grootste express transportbedrijf. Het Europese hoofdkantoor van FedEx Express is gehuisvest in Hoofddorp. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd lucht- en wegennetwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx vliegt via 650 luchthavens met meer dan 670 eigen vliegtuigen. FedEx heeft wereldwijd meer dan 570.000 medewerkers en een jaaromzet van $79 miljard.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten