Redept adviseert uitgeverij Malmberg bij heronderhandeling kantoorruimte in Den Bosch

Redept heeft Malmberg geadviseerd bij de heronderhandeling van hun kantoorlocatie in Den Bosch.

Magistratenlaan 138, Den Bosch

Redept heeft Uitgeverij Malmberg en Bureau ICE, beiden onderdeel van Sanoma Learning, geadviseerd bij de heronderhandeling van hun kantoorlocatie in Den Bosch. Na een uitgebreide marktscan en competitieve onderhandeling heeft Malmberg besloten om de huurovereenkomst op de huidige locatie te heronderhandelen. De verlenging biedt tegelijkertijd de gelegenheid om het kantoor te herinrichten en te faciliteren voor het ‘hybride werken’. Het invoeren van hybride werken maakt het mogelijk om met beduidend minder kantoorruimte uit de voeten te kunnen. Malmberg huurt in de nieuwe situatie ca. 4.015 m2 kantoorruimte plus 47 parkeerplaatsen.

Opdrachtgever

Onderwijs zit in het DNA van Malmberg. Het is uitdagend en – net als malmberg – altijd in ontwikkeling. Ze zien het als hun taak leraren te ondersteunen zodat zij het beste onderwijs kunnen geven. En leerlingen het beste uit zichzelf halen. Malmberg ontwikkelt leermethoden voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en bieden deze aan via digitale leerplatformen en boeken. En biedt service en ondersteuning aan leraren om optimaal met de leermethoden te werken.  Als leraar maak je het verschil; je bent rolmodel, een coach, inspireert leerlingen en helpt ze op weg naar een succesvolle toekomst. En dat is elke dag een uitdaging. Daarom werkt Malmberg met 300 bevlogen collega’s aan hoogwaardige leermethoden en praktische ondersteuning. Daarbij denken ze vanuit dagelijkse situaties en hebben ze veel contact met scholen. Malmberg weet wat er leeft in het onderwijs, weet waarmee ze je kunnen helpen. Zij denken mee over de uitdagingen die er zijn, over wat een docent of een leerling nodig heeeft om het beste uit zichzelf te halen. Samen werken zij aan de oplossingen van vandaag en morgen.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten