Redept adviseert ICMP bij huurverlenging in Den Haag

Redept heeft namens ICMP de huidige huurovereenkomst opengebroken. ICMP is een huurverlenging aangegaan voor een lange termijn.

Koninginnegracht 12, Den Haag

ICMP wilde haar laboratoriumfaciliteiten uitbreiden en had daarvoor zekerheid nodig over een langere huurovereenkomst. Nadat Redept in 2016 het oorspronkelijke aanhuurproces voor circa 1.300 m² kantoor- en laboratorium ruimte heeft begeleid, werd Redept opnieuw door ICMP ingeschakeld om een verlenging van de huurovereenkomst te onderhandelen. Door de verlenging is ICMP verzekerd van een langdurig verblijf in het pand aan de Haagse Koninginnegracht. Redept heeft nieuwe marktconforme voorwaarden onderhandeld.

Opdrachtgever

ICMP werkt wereldwijd samen met overheden, maatschappelijke organisaties, gerechtelijke instellingen, internationale organisaties en anderen bij het opsporen en identificeren van vermiste personen als gevolg van gewapende conflicten, schendingen van de mensenrechten, rampen, georganiseerde misdaad en andere oorzaken aan te pakken. ICMP is onder andere betrokken geweest bij de opgraving van meer dan 3.000 massagraven en heeft geavanceerde forensische technieken toegepast om vermiste personen te kunnen identificeren. Ook heeft ICMP geholpen bij het identificeren van slachtoffers van de vliegramp met Malaysian Airlines vlucht MH 17.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten