Redept onderhandelt reductie in WOZ waarde namens PAQT.com

Australiëlaan 11, Utrecht

Redept heeft bezwaar gemaakt tegen de WOZ-beschikking van de kantoorruimte van PAQT.com. Met succes want Redept heeft in onderhandeling met de gemeente Utrecht een flinke reductie in de beschikking voor PAQT.com bereikt.

Opdrachtgever

Leon ken ik als een persoon die zich vastbijt in voor ons lastige vastgoed kwesties en dit met veel plezier doet. Hierbij maakt hij van jouw probleem zijn probleem, wat prettig is. Hij heeft ons geholpen met het aanvechten van de WOZ-aanslag, en met succes!

Maurits Dijkgraaf

Directeur

PAQT maakt vooroplopende bedrijven en start-ups succesvoller met maatwerksoftware. PAQT maakt webapplicaties voor specifieke bedrijfsprocessen of innovatieve ideeën. Zo maakte PAQT in opdracht van Redept de webapplicatie www.myleaseadmin.com. Deze applicatie zorgt ervoor dat de klanten van Redept altijd een up-to-date overzicht hebben van hun huucontracten en altijd op tijd een seintje krijgen wanneer bijvoorbeeld de huur moet worden opgezegd.

Geleverde diensten

Gaan we samen bezwaar maken
tegen uw aangifte?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten