Jan Willem Frisolaan 13

Dit kantoorgebouw van 2.500 m² in de Internationale Zone van Den Haag werd eind 2012 door de Staat aangekocht om in de toekomst uitbreiding van de nieuwbouw van Eurojust mogelijk te maken. Redept heeft namens het Rijksvastgoedbedrijf met de zittende huurder een huurverlenging onderhandeld, waardoor een grote mate van flexibiliteit voor huurder en verhuurder werd bewerkstelligd en het daarmee het doel van de Staat werd gewaarborgd.

Jan Willem Frisolaan 13, Den Haag

Opdrachtgever

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. De portefeuille bestaat onder andere uit gevangenissen, rechtbanken, kazernes, vliegvelden, defensieterreinen, ministeries, havens, belastingkantoren, monumenten, musea en paleizen. Deze gebouwen en terreinen stelt het Rijksvastgoedbedrijf ter beschikking voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen. Haar deskundige medewerkers formuleren visie en beleid en zorgen voor beheer en onderhoud, aan- en verkoop, nieuwbouw, verbouw en renovatie, ontwikkeling en herontwikkeling.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten