Redept adviseert TP Vision bij huisvesting

Redept heeft TP Vision geadviseerd ten aanzien van haar huisvesting. Ruim 9 jaar geleden adviseerde Redept TP Vision al bij de aanhuur van de kantoorruimte in het Amstel Gebouw.

Prins Bernhardplein 200, Amsterdam

Nu de huurovereenkomst zijn eerste opzegmogelijkheid naderde, was het een goed moment om de huisvesting tegen het licht te houden. In een competitief proces zijn alternatieve mogelijkheden bekeken en is een reisimpactanalyse uitgevoerd. Daaruit bleek dat alternatieven geen betere huisvesting voor TP Vision zou opleveren. Daarom is besloten de bestaande huurovereenkomst voort te zetten onder de (gunstige) voorwaarden die in 2012 zijn onderhandeld. TP Vision zal de gelegenheid aangrijpen om het interieur volledig aan te passen aan Activity Based Working, waardoor na de lockdown als gevolg van Covid-19 de werknemers kunnen terugkeren naar een kantoor dat aansluit op de nieuwe werkomstandigheden.

Opdrachtgever

Het resultaat was bevredigend voor de korte termijn die wij hadden om het contract te heronderhandelen. Leon denkt goed mee en heeft creatieve oplossingen en suggesties aangedragen. Over de expertise van Redept? Zeer goed!

Martin van Leeuwen

TP Vision is een bedrijf dat in de wereld van visueel digitaal entertainment volledig ten dienste staat van het bekende merk Philips TV. TP Vision houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en enkele APAC-landen, exclusief China. Zij brengen de kwaliteiten van twee bedrijven samen: het design en de innovatie van Philips TV en de flexibiliteit en snelheid van TPV. Met deze gecombineerde krachten brengt het bedrijf tv’s van hoge kwaliteit op de markt: geraffineerde styling, slim en eenvoudig in gebruik. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is exclusief licentiehouder van Philips TV voor de bovengenoemde landen. Het bedrijf is voor 70 procent eigendom van TPV en voor 30 procent van Royal Philips Electronics, gevestigd in Nederland. TP Vision heeft bijna 3300 werknemers op verschillende locaties over de hele wereld.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten