Op 10 oktober 2019 werd de nieuwe Leidse vestiging van Grant Thornton aan de Vondellaan 47 door bestuursvoorzitter Marcel Welsink officieel geopend. Na ruim 28 jaar gevestigd te zijn in het pand aan de Schipholweg is het tijd voor een nieuwe omgeving met meer groeimogelijkheden voor zowel Grant Thornton als voor Incompanion, de gelieerde online-accounting specialist die meeverhuisd is naar de Vondellaan.

De nieuwe vestiging heeft een eigentijdse uitstraling met moderne werkplekken en vergaderfaciliteiten. Daarnaast is het nieuwe pand goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Maar vooral belangrijk, het is een plek waar Grant Thornton de huidige groei van deze vestiging kunnen doorzetten.

Redept heeft Grant Thornton ondersteund in het aanhuurtraject. Projectinrichting werd gerealiseerd door Den Hertog Workspace Development uit Alphen aan den Rijn.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten