Aan de Bezuidenhoutseweg te Den Haag staat een aantrekkelijk kantoorgebouw uit het begin van de 20e eeuw dat momenteel onderdeel uitmaakt van het complex van de Hogeschool InHolland. Het object dat momenteel de publieke bestemming maatschappelijk gebruik heeft, biedt diverse mogelijkheden voor transformatie naar o.a. woningen of kantoren. De gemeente Den Haag staat positief tegenover het transformeren van het object naar diverse bestemmingen, waarbij vooral wordt gedacht aan (studenten)woningen of kantoorruimte. Het bruto vloeroppervlakte bedraagt in totaal 897 m².

Het object Bezuidenhoutseweg 89 ligt direct naast het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en op 5 minuten loopafstand van Den Haag Centraal Station. Het Centraal Station is het drukste openbaarvervoersknooppunt van de stad waar NS intercity en sprinters, Randstadrail, Rotterdamse Metro, (snel)trams en bussen allemaal bij elkaar komen.
Tevens is de A12 Utrechtsebaan binnen 2 rijminuten bereikbaar en via de Bezuidenhoutseweg is de N44/A44 ook binnen enkele minuten rijden.
Binnen enkele minuten lopen ligt de gezellige Theresiastraat met een divers aanbod aan winkels, supermarkten en horecagelegenheden.

Bij interesse in dit object verwijzen wij u naar de gedetailleerde informatie en beschrijving van het verkoopproces op het verkoopplatform Vendr.nl.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten