Redept adviseert bedrijven en organisaties over huisvesting en vastgoed. Redept is ISO gecertificeerd en is een door de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) gereguleerd bedrijf. Een extra garantie voor hoogwaardige, onafhankelijke dienstverlening. Cresa is de enige wereldwijd opererende adviesorganisatie die uitsluitend werkt voor zakelijke vastgoedgebruikers.

Before we talk space, we talk business

Als Redept zijn wij altijd gericht om ervoor te zorgen dat huisvesting ondersteunend is aan de bredere organisatiedoelstellingen en wij zijn niet primair gericht op transacties. Het is onze principiële keuze om uitsluitend voor vastgoedgebruikers op te treden en nooit voor aanbieders van vastgoed om hiermee elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen. Het zijn basisprincipes van waaruit wij opereren.

Oude bekenden vormen nieuw team

Het team van Redept bestaat uit Paul Stotesbury, Leon van Leersum en Johan Martens. Ooit waren wij collega’s. Na 20 jaar gaan we opnieuw samenwerken. Paul en Leon waren partner bij Redept. Johan vervulde eenzelfde functie bij Cresa Nederland. Met Redept zijn wij actief in heel Nederland. Vanuit vestigingen in Den Haag en Eindhoven bedienen wij onze klanten, daar waar zij ons nodig hebben.

Vertrouwde dienstverlening

Onze dienstverlening blijft zoals klanten die van ons gewend zijn: van de hoogst mogelijke kwaliteit en met oog voor de bredere belangen van de organisatie.

Redept opereert op het snijvlak van organisatie en huisvesting en brengt een sterk analytische benadering mee in combinatie met de onderhandelingskracht die opgebouwd is uit decennia aan transactie ervaring namens bedrijven en organisaties.

Met het samengaan van Redept en Cresa kan de nieuwe organisatie gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Cresa Global en kunnen wij onze klanten ook in het buitenland laten ondersteunen door onze Cresa Global collega’s.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten