Weesperstaete

Redept heeft een servicekosten audit uitgevoerd. Het daaropvolgende overleg met de beheerder leidde tot het consolideren van het aantal dienstverleners en het aanbesteden van een integrale onderhoudsopdracht. Dit zorgde vooreen reductie van de jaarlijkse servicekosten.

Weesperplein 8, Amsterdam

Opdrachtgever

Het Ontwikkelingsbedrijf (OGA) geeft vorm aan de groei en ontwikkeling van Amsterdam en realiseert daarmee gemeentelijke doelstellingen op het terrein van gebieds- en vastgoedontwikkeling. Hun kerntaken zijn: het bouwrijp maken van gemeentelijke grond en het in erfpacht uitgeven daarvan; het beheer van onroerend goed en financieel-economische begeleiding en management van ruimtelijke projecten. Bij het ontwikkelen van plannen is de inzet de kosten, opbrengsten, fasering en kwaliteit met elkaar in evenwicht te brengen. OGA speelt dan ook verschillende rollen bij de ontwikkeling van vastgoed: adviseur, onderhandelaar, opdrachtgever of fondsbeheerder en vaak die van grondeigenaar.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten