Space Business Park

In de nabijheid van het complex van de European Space Agency wordt een gebouw gevestigd door de Nederlandse staat ten behoeve van de huisvesting van het Galileo Reference Centre, een instantie gericht op het monitoren van de prestaties van het door de EU en ESA gebouwde globale navigatie satelliet systeem Galileo. Redept heeft een alternatievenanalyse uitgevoerd om het Ministerie te ondersteunen in het bepalen van de meest geschikte locatie en heeft het Ministerie geadviseerd over de meest geschikte manier van uitvoering. Het gebouw wordt gerealiseerd door het Rijksvastgoedbedrijf in opdracht van het Ministerie.

Zwarteweg 53, Noordwijk

Opdrachtgever

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu zet in op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een vlotte doorstroming in een goed ingerichte, schone en veilige omgeving. Het ministerie werkt aan krachtige verbindingen over de weg, spoor, het water en door de lucht, beschermt tegen wateroverlast en bevordert de kwaliteit van lucht en water. Een leefbaar, bereikbaar en veilig Nederland. Daar werkt IenM aan.

Geleverde diensten

Kunnen wij u helpen
bij het onderzoek?

Neem contact op of plan meteen een afspraak in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten