Saturnusstraat 50

Nadat de Rijksgebouwendienst de huurovereenkomst van haar kantoorgebouw van ca. 5.700 m² had opgezegd, heeft Redept ervoor gezorgd dat de overeenkomst alsnog met een aantal maanden kon worden verlengd om precies overeen te komen met de verhuisdatum voor het nieuwe onderkomen van de gebruiker, de Inspectie Leefbaarheid en Transport. Tevens is nog een aanvullende flexibele verlengingsmogelijkheid onderhandeld.

Saturnusstraat 50, Hoofddorp

Opdrachtgever

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. De portefeuille bestaat onder andere uit gevangenissen, rechtbanken, kazernes, vliegvelden, defensieterreinen, ministeries, havens, belastingkantoren, monumenten, musea en paleizen. Deze gebouwen en terreinen stelt het Rijksvastgoedbedrijf ter beschikking voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen. Haar deskundige medewerkers formuleren visie en beleid en zorgen voor beheer en onderhoud, aan- en verkoop, nieuwbouw, verbouw en renovatie, ontwikkeling en herontwikkeling.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten