Due diligence REI-LUX

In het kader van een voorgenomen bedrijfsovername van RE-LUX door Normec heeft Redept een onderzoek uitgevoerd naar het vastgoed van de onderneming. Daarbij zijn de risico's en kansen in kaart gebracht en is een waardering afgegeven van het vastgoed. Deze informatie is vervolgens gebruikt in de uiteindelijke onderhandelingen.
Normec is een snelgroeiende Nederlandse onderneming, die actief is in testen, inspecteren en certificeren. Zij beschikt al over geaccrediteerde certificatie instellingen, laboratorium en inspectie-instellingen. De komende jaren zullen zij, samen met Rei-Lux een bepalende positie in de markt innemen. Rei-Lux blijft een zelfstandig onderdeel van de Normec Group.

Industrieweg 7A, Vught

Opdrachtgever

Normec is specialist op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Normec onderscheidt zich door haar klantfocus. Deze klantfocus in combinatie met flexibiliteit – mogelijk door een slimme inzet van IT-middelen – werkt efficiency en effectiviteit in de hand. Samen met een gezonde dosis deskundigheid, ambitie en enthousiasme zorgt Normec ervoor dat klanten nooit met minder genoegen hoeven te nemen.

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten