Redept verlengt namens Alliander huur bedrijfsruimte in Lisse

Redept heeft de huur van circa 280 m² magazijnruimte in Lisse verlengd en heronderhandeld namens Alliander.

Vennestraat 28, Lisse

De bedrijfsruimte wordt door dochterbedrijf Liander gebruikt als operationeel steunpunt voor de Bollenstreek. Redept heeft een flexibele verlenging van de huidige huurovereenkomst onderhandeld tegen marktconforme voorwaarden. Hierdoor is de efficiëntie van het netwerkbeheer in de streek voor de komende jaren gewaarborgd. De eigenaar, een lokale ondernemer, werd bijgestaan door BM Bedrijfsmakelaars uit Lisse.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten