Redept verlengt huurovereenkomst voor Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam heeft de continuïteit van het verpleegkundig onderwijs op deze locatie voor de lange termijn gewaarborgd door de huurverlenging die door Redept is onderhandeld.

Rochussenstraat 198, Rotterdam

Redept heeft namens Hogeschool Rotterdam de huurovereenkomst voor 16.287 m2 v.v.o. onderwijs- en kantoorruimte met 336 parkeerplaatsen verlengd. Het Instituut voor Gezondheidszorg van Hogeschool Rotterdam verzorgt vanuit het pand aan de Rochussenstraat bachelor- en masterstudies in het gezondheidszorgdomein. Door de huurverlenging is de huisvesting van dit instituut voor de lange termijn veilig gesteld. Redept heeft een pakket aan marktconforme huurvoorwaarden onderhandeld, waar de investeringsplannen van Hogeschool Rotterdam om het pand te upgraden, deel van uitmaakten. Asset manager van het object is Edmond de Rothschild REIM, die in de onderhandelingen werd bijgestaan door CBRE.

Opdrachtgever

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 39.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in alle onderwijssectoren, met uitzondering van de agrarische sector. Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten