Redept verlengt huurovereenkomst in Eindhoven voor ICT Group

Redept heeft ICT Group begeleid bij de langjarige verlenging van haar huurovereenkomst voor circa 2.650 m² kantoorruimte in het Dorgelo Building aan de Professor Dr. Dorgelolaan 30 in Eindhoven.

Professor Dr. Dorgelolaan 30, Eindhoven

Na een zoektocht naar een nieuw onderkomen, waarbij ook diverse nieuwbouwopties zijn overwogen, is gekozen voor het verlengen van de huurovereenkomst in dit duurzame gebouw met een hoog kwaliteitsniveau en haar imposante karakter. De goede bereikbaarheid en juiste prijs-kwaliteit verhouding waren daarbij doorslaggevend.

Opdrachtgever

ICT Group is een leverancier van industriële technologische oplossingen en diensten. De oplossingen die ICT zijn klanten biedt, zijn softwareontwikkeling, oplossingen op projectbasis, de detachering van ervaren en goed opgeleide medewerkers en services voor het onderhouden van IT-systemen.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten