Redept verlengt huurovereenkomst Hogeschool Rotterdam

Redept heeft namens Hogeschool Rotterdam de huur van circa 2.200 m² onderwijsruimte heronderhandeld en verlengd.

Wijnhaven 103, Rotterdam

De ruimte maakt onderdeel uit van de huisvesting van Het instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI). CMI zal rondom schooljaar 2026-27 verhuizen naar de nog te  bouwen onderwijscluster op Zuid. Met deze verlenging is de huidige huisvesting van CMI zeker gesteld totdat de nieuwbouw in gebruik wordt genomen. Redept heeft marktconforme huurvoorwaarden onderhandeld in combinatie met de mogelijkheid tot een korte termijn verlenging voor het geval dat de nieuwbouw onverhoopt vertraging oploopt. Tevens is de huurtermijn parallel getrokken aan die van het naastliggende gebouw Wijnhaven 99-101.

Opdrachtgever

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 39.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in alle onderwijssectoren, met uitzondering van de agrarische sector. Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten