Redept verlengt huurcontract 9.800 m² in Ede namens Iddink

Namens Iddink Group heeft Redept heeft een verlenging van de huurovereenkomst onderhandeld voor ca. 9.500 m² bedrijfsruimte en 300 m² kantoorruimte in Ede.

Lorentzstraat 8a, Ede

Namens Iddink Group heeft Redept heeft een verlenging onderhandeld voor ca. 9.500 m² bedrijfsruimte en 300 m² kantoorruimte.

Opdrachtgever

Dee leerproducten en -diensten van Sanoma Learning stellen leerkrachten in staat de talenten van elk kind te ontwikkelen om hun volledige potentieel te bereiken. Ze bieden gedrukte en digitale leermaterialen en digitale leer- en leerplatforms voor K12, dwz basis-, middelbaar en beroepsonderwijs, en streven ernaar om het bedrijf in heel Europa te laten groeien.
De negen leerbedrijven zijn verspreid over Europa en behoren tot de beste in hun eigen markten: VAN IN (België), Sanoma Pro (Finland), Malmberg (Nederland), Nowa Era (Polen), Sanoma Utbildning (Zweden), Iddink Group ( Nederland, België en Spanje), itslearning (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk), Santillana (Spanje) en Bolster Safety (Nederland).

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten