Redept geeft workshops over huisvesting bij Buitenlandse Zaken

Voor de nieuwe shared service organisatie 3W van het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Redept een reeks van vastgoed workshops ontwikkeld en uitgevoerd. Leden van de interne vastgoed management team zijn meegenomen door alle facetten van acquisitie en dispositie van vastgoed in het buitenland door middel van interactieve workshop sessies en praktijk voorbeelden.

Opdrachtgever

Wat opvalt aan Redept is de enorme vastgoedkennis, creativiteit, loyaliteit en de mate van vertrouwen. De bereidheid om altijd te ondersteunen en te adviseren is zeer hoog. De wijze van communiceren is laagdrempelig. Zeer gewaardeerd!

Harry Bavelaar

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) is ieder uur van de dag ergens in de wereld actief. Zo is het ministerie behulpzaam voor ingezetenen die voor korte of langere tijd naar het buitenland gaan. Ook behartigt BZ de internationale betrekkingen, vanuit Den Haag en via een netwerk van ruim 150 posten over de hele wereld. Daarnaast geeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, in overleg met andere ministeries, vorm aan het Europa van de toekomst.

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten