Redept verlengt huurovereenkomst NN in Brussel

Redept heeft NN geadviseerd bij het heronderhandelen van haar huurovereenkomst voor 880 m² kantoorruimte in het zakelijke hart van Brussel. Het kantoorgebouw is gelegen op de kruising van het centrale zakendistrict, de Leopoldswijk en de Louizalaan.

Marnixlaan 23, Brussel
  • Flexibele huurcontract met huurdersopties
  • Extra parkeerplaatsen op flexibele basis
  • Opleveringsverplichting verwijderd

Nationale-Nederlanden Investment Partners had een aflopende huurovereenkomst op de locatie waar ze langjarig zijn gevestigd. Het betreft circa 880 m² kantoorruimte op de 4e verdieping en 9 parkeerplaatsen in de onderliggende garage. Het pand heeft een prominente ligging aan de binnenring van Brussel. Redept heeft een nieuwe huurovereenkomst onderhandeld tegen marktconforme voorwaarden voor 3/6/9 jaar.

Opdrachtgever

Redept stelt zich op als onafhankelijke partij en maakt dat volgens mij ook waar. De financiële en kwalitatieve overzichten waren instrumenteel in onze besluitvorming. Redept stelde zich flexibel op in het aanpassen en steeds opnieuw aanleveren van gewijzigde informatie.

Marjoleine de Roos

Senior buyer

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om hun klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten