Redept verkoopt Sale & Lease Back in Uitgeest

Namens The Sustainability Holding heeft Redept het pand aan de Molenwerf 1a te Uitgeest verkocht in een Sale & Lease Back transactie.

Sale & Lease Back belegging Uitgeest Redept
Molenwerf 1a, Uitgeest

Namens The Sustainability Holding heeft Redept het pand aan de Molenwerf 1a te Uitgeest verkocht in een Sale & Lease Back transactie. De verkoper huurt het pand langjarig terug van de nieuwe eigenaar.

Eerder dit jaar heeft The Sustainability Holding het pand in eigendom gekregen bij de overname van de huurder van het pand, Greeny Bros. The Sustainability Holding richt zich met haar groepsmaatschappijen op verduurzaming van de leefomgeving. Het in eigendom hebben van vastgoed past niet binnen de strategie van de onderneming. Daarom heeft verkoper Redept ingeschakeld om via een goed gestructureerd proces en een degelijke voorbereiding het pand te verkopen aan een vastgoedbelegger. Voor de verkoop werd gebruik gemaakt van Vendr, een platform voor het aan- en verkopen van beleggingsvastgoed.

Het pand is uiterst duurzaam (Energielabel A++++) en is (uiteraard) voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Greeny Bros, leverancier van zonnepanelen, zal het pand langjarig terughuren. Door het vrijkomen van middelen kan verkoper zich richten op verdere groei en expansie van de eigen organisatie.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten