Redept adviseert Iddink bij heronderhandeling in Ede

Redept heeft Iddink Group, onderdeel van Sanoma Learning, geadviseerd bij de heronderhandeling van hun kantoor- en bedrijfsruimte in Ede.

Galvanistraat 119, Ede

Redept heeft namens Iddink Group, onderdeel van Sanoma Learning, de huurovereenkomst heronderhandeldvan hun lokatie in in Ede. Het geheel omvat ca. 2.800 m² kantoorruimte, ca. 11.500 m² bedrijfsruimte en bijna 100 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opdrachtgever

Iddink Group behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen en docenten gebruik van de diensten van Iddink Group. Als strategisch partner bieden zij een pakket aan ondersteunende diensten aan onderwijsorganisaties in Nederland: van het leveren van boeken en digitale leeromgevingen tot de gehele administratieve ondersteuning van leerling-gerelateerde zaken. Iddink Group heeft hiermee een unieke positie in de onderwijsmarkt
Onder de merken Iddink, Eduarte, Quayn en Magister biedt Iddink Group leeradministratiesystemen, digitale leeromgevingen, Apps en geavanceerde les- en leer(middelen) oplossingen.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten