Redept adviseert Essener bij tijdelijke verlenging in Wormerveer

Redept heeft Essener geadviseerd bij de tijdelijke verlenging van hun locatie in Wormerveer.

Zaanweg 67, Wormerveer

Doordat de nieuwe eigenaar plannen heeft om het gebouw te herontwikkelen naar 15 appartementen, is overeengekomen dat Essener in ieder geval nog voor een bepaalde periode in het pand kan blijven om vervolgens naar een permanente nieuwe locatie uit te zien.

Opdrachtgever

Onderwijs zit in het DNA van Malmberg. Het is uitdagend en – net als malmberg – altijd in ontwikkeling. Ze zien het als hun taak leraren te ondersteunen zodat zij het beste onderwijs kunnen geven. En leerlingen het beste uit zichzelf halen. Malmberg ontwikkelt leermethoden voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en bieden deze aan via digitale leerplatformen en boeken. En biedt service en ondersteuning aan leraren om optimaal met de leermethoden te werken.  Als leraar maak je het verschil; je bent rolmodel, een coach, inspireert leerlingen en helpt ze op weg naar een succesvolle toekomst. En dat is elke dag een uitdaging. Daarom werkt Malmberg met 300 bevlogen collega’s aan hoogwaardige leermethoden en praktische ondersteuning. Daarbij denken ze vanuit dagelijkse situaties en hebben ze veel contact met scholen. Malmberg weet wat er leeft in het onderwijs, weet waarmee ze je kunnen helpen. Zij denken mee over de uitdagingen die er zijn, over wat een docent of een leerling nodig heeeft om het beste uit zichzelf te halen. Samen werken zij aan de oplossingen van vandaag en morgen.

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten