Oostvest 60

Redept heeft de portefeuille van Kontext in en om Haarlem geanalyseerd en heeft de huurovereenkomst van het hoofdkantoor opengebroken en verlengd waardoor meer dan 10% besparing op de huisvestingskosten gerealiseerd werd. Toenverhuurder een grootschalige renovatie van het gebouw wilde plegen,heeft Redept Kontext ondersteund in de gesprekken en het vastleggen van duidelijke afspraken.

Oostvest 60, Haarlem

Opdrachtgever

Kontext is een organisatie voor welzijn en maatschappelijke dienstverlening in de regio Zuid Kennemerland. Kontext is er voor iedereen en biedt hulp op veel verschillende vlakken zoals wonen, zorg, werk, financiën en welzijn. Omdat elke situatie anders is, wordt er goed gekeken naar de individuele omstandigheden van elke persoon die zich meldt en wordt op basis daarvan een samenhangend pakket diensten geboden. Kontext slaat hiermee de brug tussen mensen die een hulpvraag hebben en de voorzieningen die er voor hen bestaan.

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten