Redept heronderhandelt huurovereenkomst in Amsterdam ZO namens Grant Thornton

Redept heeft namens Grant Thornton de huurovereenkomst van circa 2.000 m² kantoorruimte in The New Loft Office, naast de Ziggo Dome in Amsterdam Zuidoost, heronderhandeld. Marktconforme financiële voorwaarden en een upgrade van de algemene ruimten vormde onderdeel van de onderhandelingen.

De Passage 120, Amsterdam

Opdrachtgever

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 47.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zevende positie in. Van oudsher hebben zij een sterke positie in het Nederlandse bedrijfsleven. Grant Thornton heeft negen Nederlandse vestigingen en ondersteunt haar klanten met raad en daad op het gebied van assurance, accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten