Redept adviseert KinderRijk bij heronderhandeling huurovereenkomst

Redept heeft KinderRijk geadviseerd bij de heronderhandeling van het kinderdagverblijf/BSO aan de Mauritskade 56 te Amsterdam. KinderRijk heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Het pand omvat ca. 1.300 m2 en is direct gelegen aan het Oosterpark. Duurzaamheidsmaatregelen die door ebn voor rekening van verhuurder zijn uitgevoerd waren onder andere onderdeel van het onderhandelingsresultaat.

Maurtitskade 56, Amsterdam

Opdrachtgever

KinderRijk is een organisatie die gespecialiseerd is in kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en gastouderopvang in de gemeente Amstelveen. KinderRijk bestaat al meer dan 45 jaar. Zij geven kinderen persoonlijke aandacht, bieden hen de ruimte om de wereld te verkennen en stimuleren hen zich spelenderwijs steeds verder te ontwikkelen. Kwaliteit staat daarbij centraal. Zij stellen hoge eisen aan hun medewerkers, pedagogisch beleid, veiligheidsbeleid, binnen- en buitenruimtes én de organisatie.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten