Redept verlengt huurovereenkomst van 900 m² kantoorruimte in centrum Den Haag

Redept heeft namens Universiteiten van Nederland (UNL) een verlenging van de huurovereenkomst van 900 m² kantoorruimte vlakbij het Binnenhof in het centrum van Den Haag met verhuurder Achmea onderhandeld. Voor beide partijen droeg een flexibele verlenging bij aan hun lange termijn plannen.

Lange Houtstraat 2, Den Haag

Opdrachtgever

Ik geef niet vaak een volledig 'uitstekende' beoordeling, maar voor Redept maak ik een uitzondering. Paul heeft ons gedurende de hele samenwerking uitstekend bijgestaan. De omgang kan ik als zeer professioneel maar ook toegankelijk bestempelen.

Nico Kloet

Coördinator Bedrijfsvoering

In de Universiteiten van Nederland (UNL) werken de Nederlandse universiteiten samen aan een sterke universitaire sector. In UNL-verband laten de 14 Nederlandse universiteiten aan de buitenwereld zien hoe zij vorm geven aan hun maatschappelijke taak, formuleren ze gezamenlijke ambities rond wetenschappelijk onderwijs en onderzoek en valorisatie en lobbyen zij voor de randvoorwaarden die nodig zijn om deze ambities te verwezenlijken.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten