Kantorenhuis

Redept adviseerde Concorde Group bij de verlenging van de huurovereenkomst van ca. 1.500 m², waarbij voor huurder gunstiger voorwaarden zijn onderhandeld.

Burgemeester Haspelslaan 15, Amstelveen

Opdrachtgever

Concorde Group is het grootste vertaal- en tolkbureau van Nederland. Dat is het geworden doordat het naar alle talen en in alle vakgebieden vertaalt. Concorde Group vertaalt van het Nederlands naar elke vreemde taal en omgekeerd, en ook van elke vreemde taal naar elke andere vreemde taal. Zij werken daarbij onder andere met een groot netwerk aan freelancevertalers en tolken. Met hen werken zij nauw samen en hebben ze jarenlang ervaring opgedaan. Concorde Group bedient een grote diversiteit aan klanten, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. De vertaalopdrachten zijn onder meer medisch, technisch, commercieel, financieel-economisch en juridisch van aard.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten