De Bavinck

Redept heeft in 2014 een korte termijn verlenging van de huurovereenkomst van dit onderwijsgebouw van 2.800 m² onderhandeld waardoor de voorwaarden waren verbeterd en de huurovereenkomst naadloos aansluit op het aanstaande nieuwbouw van Hogeschool Inholland. In 2017 heeft Redept Hogeschool Inholland opnieuw bijgestaan in het verlengen van de huurovereenkomst en het onderhandelen van verbeterde voorwaarden.

Professor J.H. Bavincklaan 7-9, Amstelveen

Opdrachtgever

Als hogeschool ziet Inholland het als hun maatschappelijke opdracht om kwaliteit te bieden aan hun studenten. Wie bij Hogeschool Inholland studeert kan rekenen op inhoudelijk en waarde(n)vol hoger beroepsonderwijs, op menselijke maat en dichtbij. Dit alles in nauwe samenwerking met het mbo, het voortgezet en wetenschappelijk onderwijs, de regio en het werkveld. Op acht locaties in de Randstad biedt Hogeschool Inholland brede, en voor het regionale werkveld herkenbare, opleidingen aan. Stevig aan de maat, dat wel, maar wel met een goede begeleiding zodat studenten zich thuis kunnen voelen. Ze bieden hen ruimte aan om zich persoonlijk te vormen en voor te bereiden op een verantwoorde beroepsuitoefening met een respectvolle kijk op de maatschappij.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten