Huize Hoornwijck

Redept heeft in vervolg op de aanhuur opdracht gekregen om de inrichting en verhuizing van OOM Verzekeringen te managen. Hierbij inbegrepen zijn het selecteren en aansturen van interieurarchitect diverse aannemers verhuisbedrijf en ICT-consultants. In het kort het volledig ontzorgen van OOM Verzekeringen gedurende het geheel proces. Redept heeft OOM Verzekeringen geadviseerd bij het aanhuren van deze schitterende kantoorvilla van600 m2 met 30 parkeerplaatsen. Door het toepassen van inkooptechnieken en een transparant en degelijk proces heeft Redept een significante korting op de vraaghuur gerealiseerd, alsmede een marktconforme huurvrije periode. Daarnaast is een huurovereenkomst onderhandeld met zeer huurdersvriendelijke bepalingen.

Jan Thijssenweg 2, Rijswijk

Opdrachtgever

OOM Verzekeringen is de complementaire verzekeraar op het gebied van schadeverzekeringen van verzwaarde brandrisico’s en verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken of buitenlanders die naar Nederland komen. In beide branches opereert OOM Verzekeringen aanvullend aan de reguliere markt. De kracht van OOM Verzekeringen is de kleinschaligheid. Dit uit zich in flexibiliteit en een persoonlijke benadering van hun klanten. OOM Verzekeringen stelt zich als doel om haar klanten, in Nederland en in het buitenland, te helpen op een persoonlijke en klantvriendelijke wijze.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten