Ambassade relocatie, Londen

REDEPT Cresa heeft in samenwerking met The Levy Group het Ministerie van Buitenlandse Zaken begeleid bij het verkennen van mogelijke locaties voor een nieuwe ambassade in Londen. Door het gebrek aan geschikt aanbod is door het ministerie uiteindelijk gekozen om op de huidige locatie tegenover Hyde Park te blijven.

38 Hyde Park Gate, Londen

Opdrachtgever

Wat opvalt aan REDEPT Cresa is de enorme vastgoedkennis, creativiteit, loyaliteit en de mate van vertrouwen. De bereidheid om altijd te ondersteunen en te adviseren is zeer hoog. De wijze van communiceren is laagdrempelig. Zeer gewaardeerd!

Harry Bavelaar

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) is ieder uur van de dag ergens in de wereld actief. Zo is het ministerie behulpzaam voor ingezetenen die voor korte of langere tijd naar het buitenland gaan. Ook behartigt BZ de internationale betrekkingen, vanuit Den Haag en via een netwerk van ruim 150 posten over de hele wereld. Daarnaast geeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, in overleg met andere ministeries, vorm aan het Europa van de toekomst.

Geleverde diensten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten