Delta Electronics verhuist haar Nederlandse zetel van Eindhoven naar de Automotive Campus in Helmond. Helmond wordt daarmee de basis voor Delta’s industriële automatiseringsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het nieuwe gebouw zal voldoen aan de hoogste eisen van vandaag de dag op het gebied van duurzaamheid en milieuontwerp. Het beoogt een Leadership in Energy and Environment Design (LEED) Gold-certificering te behalen.

Het is een prominent state of the art LEED gebouw geworden. Er is zichtbaar en meetbaar gewerkt aan het behalen van de duurzaamheidsambities van de Delta. Bijzonder aan dit project was het toepassen van de nieuwste technieken en de componenten van Delta Electronics zelf. De bouwpartijen hebben een duurzame installatie ontworpen met een grote diversiteit aan regelcomponenten. Daarbij zijn die componenten rechtstreeks van Delta betrokken en toegepast. Veelal gaat het om technologie die in Europa nog onbekend was. Een ander voorbeeld van het duurzame karakter is de uitwisselbaarheid. Er is nu al geanticipeerd op eventuele toekomstige uitwisselbaarheid van nieuwere componenten in bijvoorbeeld de regeltechniek.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten