MyLeaseAdmin stelt je organisatie in staat om al je ondernemingsvastgoed in real time te managen vanuit één robuuste cloud database. Jouw vastgoeddata wordt op één betrouwbare, centrale locatie opgeslagen en uitsluitend geautoriseerde gebruikers kunnen data raadplegen en downloaden.

Vastgoedcontracten worden geadministreerd op basis van zo’n 25 datapunten. Alleen de essentiële data wordt opgenomen om de eenvoud te bewaren. Contracten en andere relevante documenten kunnen altijd via MyLeaseAdmin worden geraadpleegd. De belangrijkste informatie wordt getoond via een overzichtelijk dashboard.

Voor elke gebeurtenis ontvang je vanuit MyLeaseAdmin ruim van tevoren een notificatie per email. Je zult daardoor nooit meer een huuropzegging missen!

MyLeaseAdmin is overal en altijd toegankelijk via internet op desktop, tablet of smartphone.

Met MyLeaseAdmin kan je snel belangrijke management informatie verzamelen en raadplegen.

De data die in MyLeaseAdmin is opgeslagen kan eenvoudig worden geëxporteerd.

Bij de ontwikkeling is bijzondere aandacht besteedt aan veiligheid. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van SSL-encryptie en hoogwaardige beveiligingsvoorzieningen. Data-opslag is ISO27001 gecertificeerd.

Wat betekent MyLeaseAdmin voor u?

  • De emailnotificaties zorgen ervoor dat je nooit een huuropzegging of andere gebeurtenis over het hoofd ziet. Je weet zeker dat je geen kans onbenut laat om je kosten onder controle te houden.
  • MyLeaseAdmin is een ‘single source of truth’ (SSOT) systeem. SSOT betekent dat elk data-element maar één keer wordt opgeslagen. Er is dus geen risico is dat mutaties niet overal zijn doorgevoerd. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het bijhouden en distribueren van Excel lijstjes.
  • Waar je ook bent, met een internetverbinding heb je toegang tot de hele vastgoedportefeuille en alle contractstukken. Handig als je in een managementoverleg bent en snel toegang tot up-to-date informatie nodig hebt.
  • MyLeaseAdmin is bedoeld om eenduidig en eenvoudig te zijn, waarbij het management van jouw portefeuille leidend is. MyLeaseAdmin is nadrukkelijk geen allesomvattend FMIS systeem dat alles kan, terwijl je al die dure toeters en bellen niet nodig hebt. Door te concentreren op echt belangrijke data, bespaar je veel tijd en ben je toch up-to-date.
  • In een handomdraai heb je toegang tot managementinformatie. Met een data-export kan je maatwerk rapportages maken.
  • Het gebruik van MyLeaseAdmin is voor klanten van Redept gratis: bij aanhuur of heronderhandeling worden huurcontracten automatisch aan myLeaseAdmin toegevoegd.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten