Cresa Global en Knight Frank hebben aangekondigd internationaal een samenwerking aan te gaan. Als gevolg daarvan zal Redept verder gaan onder de naam Redept en doorgaan met dat waar zij goed in is: het leveren van superieure dienstverlening aan gebruikers van vastgoed, zonder belangenverstrengeling.

Cresa Global heeft een strategische keuze gemaakt om de exclusieve samenwerking met partnerkantoren buiten Noord Amerika te beëindigen. Wereldwijd is Cresa Global een samenwerking aangegaan met Knight Frank, waardoor de Noord Amerikaanse klanten van Cresa op meer plaatsen wereldwijd kunnen worden bediend. De samenwerking met Knight Frank laat echter de mogelijkheid open voor Redept om met individuele Cresa partners in Noord Amerika de goede samenwerking te kunnen voortzetten. De beëindiging van de wederzijdse exclusiviteit betekent ook dat Redept nu ook kan samenwerken met andere internationale dienstverleners op het gebied van huisvestingsadvies. Redept zal als onafhankelijke en zelfstandig opererende partij haar diensten aanbieden in geheel Nederland vanuit haar kantoren in Den Haag en Eindhoven. Voor internationale opdrachten namens onze Nederlandse klanten kunnen wij per markt samenwerken met de beste spelers in de betreffende markt. De samenwerking met alle Cresa partners buiten Noord Amerika zal worden voortgezet in een nieuwe vorm, waarbij het adviseren van gebruikers vrij van belangenverstrengeling centraal blijft staan.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten