Nu internationale bedrijven het belang inzien van een uniforme benadering van hun vastgoedbehoeften, is de behoefte om lokale markten en gebruiken te begrijpen groter dan ooit. Ons wereldwijde platform is uniek. In de Global Occupier’s Guide 2020 wordt de gecombineerde kennis van onze marktexperts wereldwijd verzameld als een hulpmiddel voor gebruikers om inzicht te geven in de mondiale vastgoedpraktijk. Alle Cresa-kantoren zijn gericht op gebruikers van vastgoed, danwel introduceren deze focus in markten waar dit nog niet gebruikelijk is. De combinatie van het Cresa-platform in combinatie met lokale marktkennis resulteert in de beste resultaten voor onze klanten wereldwijd.

Als u internationale vastgoedbehoeften heeft, kan Redept samen met lokale experts zorgen voor een naadloze afhandeling van uw opdracht naadloos. We begrijpen de internationale cultuur en slaan een brug op het gebied van taal, valuta, economisch klimaat, overheidsvoorschriften en zakelijke gewoonten. Samen hebben we de kennis en contacten om zaken voor elkaar te krijgen.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten