Wolvenhoek 10

Na een aanschrijving van de gemeente met de verplichting energiebesparende maatregelen op korte termijn te realiseren heeft Redept namens Pamgene de heronderhandelingen voor verlenging van de huurovereenkomst voor 1.311 m2 kantoorruimte gevoerd, waarbij voor rekening van verhuurder afdoende maatregelen zijn getroffen en bovendien een besparing op de huurlasten is bereikt.

Wolvenhoek 10, s-Hertogenbosch

Opdrachtgever

PamGene is een Nederlands biotechnologiebedrijf en biedt onderzoeksdiensten aan met een uniek en gepatenteerd microarray-platform voor functionele proteomics-activiteitsprofilering en celsignalisatieanalyse. PamGene ontwikkelt biomarkers voor het voorspellen van therapierespons voor kandidaat-geneesmiddelen en andere actieve ingrediënten, evenals diagnostische toepassingen voor een aantal immuno-oncologische doelen. PamGene’s microarray-technologie wordt gebruikt in een breed scala van toepassingen in farmaceutisch onderzoek en in (pre) klinische ontwikkeling om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van ziekten en fundamenteel onderzoek.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten