Professor Doctor Dorgelolaan 30

Toen ICT Group op een bedrijventerrein aan de rand van Eindhoven was gevestigd in een even zo stoffig pand, kreeg Redept de opdracht om een nieuw pand te zoeken dat de uitstraling had om nieuw en vooral jonger personeel aan te trekken en te behouden. Dit heeft geresulteerd in de aanhuur van een gefaseerde circa 2.600 m2 in een representatief kantoorpand direct tegenover de TU/e. Dit geeft ICT Group de mogelijkheid haar faciliteiten beschibaar te stellen voor projecten van TU studenten en om haar aantrekkingskracht te vergroten. Zowel in financieel opzicht als qua aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers een 100% score.

Professor Doctor Dorgelolaan 30, Eindhoven

Opdrachtgever

ICT Group is een leverancier van industriële technologische oplossingen en diensten. De oplossingen die ICT zijn klanten biedt, zijn softwareontwikkeling, oplossingen op projectbasis, de detachering van ervaren en goed opgeleide medewerkers en services voor het onderhouden van IT-systemen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten