Ekkersrijt 1214

Nadat de bedrijfsactiviteiten van Decor Son zijn verkocht, heeft de nieuwe eigenaar de onderhoudsstatus in kaart gebracht en een demarcatielijst opgesteld. De voorgaande eigenaar had weinig aandacht aan het vastgoed besteed. Redept is in staat geweest om voor de huurder nog veel zaken voor rekening van de verkoper (en eigenaar van het vastgoed) te laten herstellen. Het betreft een fors bedrijscomplex met in totaal circa 40.000 m2 bedrijfsruimte, opslag- en productieruimte en circa 4.000 m2 kantoorruimte en showroom.

Ekkersrijt 1214, Son

Opdrachtgever

Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring als groothandel voor vrijwel alle grote spelers in de Doe-Het-Zelf markt in de Benelux. De organisatie, met 150 medewerkers, levert een breed assortiment van ruim 3.000 artikelen. Dit betreft onder andere: decoratieve wandbekleding, bouwmaterialen, tuin assortiment, isolatie en tegels.

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten